Despre noi

  Elgini Tour este agentia de turism a carei poveste a inceput cu succes in anul 2016. In toata aceasta perioada am construit o relatie bazata pe seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare si onestitate cu furnizorii si clientii nostri.

  Incercam sa fim cat mai dinamici in domeniul turismului. Ne-am ales cei mai buni furnizori pentru a va oferi cele mai bune servicii.

  Compania s-a extins într-un ritm rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Elgini Tour este cel uman. Angajaţii care lucrează în cadrul agentiei alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

  Gama serviciilor comercializate este extrem de generoasă oferind posibilitatea de a rezerva 250.000 de hoteluri in 230 de tari, a peste 5000 companii aeriene dar si ale altor servicii conexe (asigurari de calatorie, transferuri, bilete de tren, etc.).

  Elgini Tour înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac de la agentia noastra. Pe lângă consiliere şi asistenţă, cumpararea unui serviciu de la Elgini Tour este o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor tale de calatorie.

Echipa Elgini Tour,